Kanye West: ”Käytin 50 miljoonaa dollaria jumalanpalveluksiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West järjesti taannoin jumalanpalvelusten sarjan, johon osallistui myös joukko eturivin julkkiksia. Tapahtumat kulkivat nimellä Sunday Service. Nyt mies on kertonut, että messukiertue maksoi hänelle yhteensä 50 miljoonaa dollaria.

Nick Cannonin haastateltavana ollut Kanye West on kertonut, että käytti jumalanpalveluksiin kaikki omaan Yeezy-vaatebrändiinsä tarkoitetut markkinointirahat. Hänen mukaansa muotiluomukset mainostivat itse itseään, joten hän halusi hyödyntää jokaisen pennin jumalanpalveluksiin.

Julkisuuteen kerrottiin äsken konserttisarjan teknologiasta vastanneen yrityksen haastaneen Kanye Westin oikeuteen. MyChannel-niminen yritys vaatii räppäriltä 20 miljoonan dollarin suuruista korvausta. Kanye West oli palkannut firman vastaamaan sunnuntaimessujen teknologiasta ja mainonnasta. West lupasi investoida yhtiöön 10 miljoonaa dollaria. Yritys ei ole saanut räppäriltä penniäkään.