Tässä se on! Uuden James Bond -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Järjestyksessään 25. James Bond -elokuvan, No Time to Dien huhtikuulle suunniteltu ensi-ilta siirtyi keväällä koronatilanteen vuoksi. Tämänhetkisten tietojen mukaan elokuvan on määrä ilmestyä marraskuussa 2020.

Daniel Craigin odotetusta viimeisestä Bondista saadaan nyt esimakua uuden trailerin muodossa. No Time to Die -elokuvassa ansaittuja eläkepäiviään viettävä Bond saa kutstun vanhalta ystävältä, CIA-agentti Felix Leiteriltä etsiä kadonnut tiedemies Valdo Obruchev. Pian agentilla on vastassaan uhka, jollaista maailma ei ole ennen nähnyt.

Trailerissa saadaan esimakua muun muassa Rami Malekin Safin-pahiksesta, Ana de Armasin CIA-agentti Palomasta ja Lashana Lynchin jo etukäteen kohua herättäneestä uudesta 00-agentista. Craigin lisäksi palaavina tähtinä nähdään Lea Seydoux, Naomie Harris, Jeffrey Wright ja Christoph Waltz. Mikäli koronatilanne ei pahene, pitäisi elokuvan saada Suomen ensi-iltansa 12. marraskuuta 2020.