Alessandra Ambrosio lomaili paratiisissa – lomakuvat eivät jättäneet kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin mallina vuosien ajan paistatellut Alessandra Ambrosio on jättänyt brändin taakseen, ja mallintöitäkin hän tekee nykyään harvakseltaan. Kameralle poseeraaminen jatkuu kuitenkin edelleen sosiaalisessa mediassa.

Alessandra Ambrosio on viime päivinä lomaillut perheineen Maladiivien hehkuvan auringon alla. 39-vuotias brasilialaismalli on tiuhaan tahtiin jakanut matkaltaan näyttäviä lomakuvia miljoonille seuraajilleen Instagramissa.

Tuoreissa otoksissaan Ambrosio nähdään poseeraamassa paratiisisaariston turkoosissa vedessä valkoisissa ja kullanvärisissä bikineissä. Samalla tähti on päässyt esittelemään ikioman GAL Floripa -uimavaatemerkkinsä malliston tuotteita.

 

View this post on Instagram

Blue lagoon 🐚💙✨

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

‘The ocean calms my restless soul’ ✨🌊✨

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

Oceanholic !!! 🌊💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on