Candice Swanepoel kuivaa hiuksensa tanssimalla – riehuu musiikin tahdissa vaatehuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Malli poseeraa myös usein todella näyttävissä uima-asuissa ja bikineissä esitellessään itse suunnittelemansa Tropic of C -rantavaatemalliston luomuksia.

Nyt malli nähdään hauskalla videolla, jossa kaunotar tanssii vapautuneesti. 31-vuotias Candice Swanepoel on julkaissut itsestään Instagram-kanavalleen videon, jossa hän heiluttaa hiuksiaan musiikin tahdissa ja tanssii iloisesti. ”Näin kuivaan hiukseni nykyään”, tähti kommentoi hyväntuulista videotaan.

Videon taustalla soi Machine Gun Kellyn Bloody valentine -kappale, joka vie mallikaunottaren omien sanojensa mukaan suoraan teinivuosien tunnelmiin takaisin. Videon taustalla näkyy tähden vaikuttava vaatehuone, joka on pullollaan erilaisia asuja, koruja ja laukkuja.