Demi Rose biksuissa auringossa: ”Olen makeampi kuin hunaja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti poseeraa yleensä melko vähäpukeisena, ja tälläkin kerralla naisella oli pelkät bikinit yllään.

Demi Rose julkaisi faniensa silmien iloksi kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa mustissa bikineissä. Naisen kapean vyötärön ja leveän lantion välinen ero on niin huikea, että 25-vuotias tähti on jo aikoja sitten haastanut Kardashianien siskokset ja tainnut kilpailun pyöreimmästä pepusta jo voittaakin.

Demi Rose julkaisee ympäri vuoden upeita alusvaatekuvia, joissa hän esittelee kuuluisaa tiimalasivartaloaan miljoonille faneilleen. Kesän aikana nainen on viihtynyt paljon erilaisissa bikineissä ja uima-asuissa, joissa kangasta ei ole ollut juuri nimeksikään.