Pelastuslaitoksen auto varastettiin Mikkelistä – poliisi pyytää havaintoja paloautosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelä-Savon Pelastuslaitoksen miehistönkuljetusauto varastettiin Mikkelin Haukivuoren paloasemalta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Itä-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Mercedes-Benz Vito -mallisesta autosta. Auto oli viety paloaseman hallista iltayhdeksän ja aamukuuden välisenä aikana.

Varastetun auton rekisteritunnus on NLC-663. Auto on punainen, ja sen sivussa on valkoinen raita. Ajoneuvon kyljessä on merkintä ES167 ja katossa merkintä RES167. Poliisi epäilee, että auto oli viety avaimilla, mutta vielä ei ole tarkemmin tiedossa, miten paloasemalle oli päästy murtautumaan.

Alueen valvontakameroita tutkitaan parhaillaan. Poliisi tekee myös itse tarkastuksia auton löytämiseksi. Lisäksi tiedottamisella pyritään saamaan havaintoja auton liikkeistä, STT uutisoi. Kaikista paloautoon liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa hätäkeskukseen numerolla 112.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.