Burger Kingin aprillipilasta tuli todellisuutta – uskaltaisitko maistaa suklaa-Whopperia?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri brändien erikoisimmistakin aprillipiloista tulee toisinaan todellisuutta yllättävän kysynnän vuoksi. Nyt Thaimaan Burger King on tehnyt yhtiön taannoisesta pilasta todellisuutta.

Burger King ilmoitti vuoden 2018 aprillipäivänä lanseeraavansa Whopper-hampurilaisesta version, joka olisi koostunut kakkusämpylästä, suklaapihvistä, vadelmakastikkeesta, vaaleista suklaarinkuloista ja appelsiinista. Vaikka kyseessä oli aprillipila, on ketju nyt lanseerannut Thaimassa Hershey’s Cholocate Whopperin.

Aivan aprillipilan hampurilaisen veroinen ei uutuustuote ole, sillä kyseessä on normaali Whopper jonka väliin on lisätty suklaakastiketta ja maapähkinävoita. Suklaan pitäisi Kotaku-sivuston mukaan korostaa hampurilaispihvin umamin makua.