Martina Aitolehti lähti lomamatkalle: ”Tiedän, ettei matkustamista suositella”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on aloittanut uuden arjen sinkkuna erottuaan ex-miehestään Stefan Thermanista. Aitolehti asettui kesällä uuteen kotiinsa ja on käsitellyt eroon liittyviä tunteita ja suurta elämänmuutosta kiitollisuuden kautta. Nyt nainen on matkustanut ulkomaille lomamatkalle.

Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa ja kertoi, että hän on poistunut Suomesta viikoksi. ”Mä tiedän, että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuusvaatimuksia kaikkia kunnioittaen”, Aitolehti kirjoitti Instagram-kanavallaan.

https://www.instagram.com/p/CE0lMHWnWQP/

Tähti ei kerro mihin maahan hän on matkustanut, mutta paljasti kuitenkin sen, että matka liittyy puhtaasti hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Matkan jälkeen Aitolehti aikoo käydä tekemässä koronatestin ja noudattaa lääkärin antamia ohjeita. Naisen seuraajat ovat näyttäneet suhtautuvan Martina Aitolehden matkaan hyvin suvaitsevaisesti ja moni toivottaakin tähdelle hyvää ansaittua lomaa.