Nainen surffasi positiivisesta koronatuloksesta huolimatta – viranomaiset iskivät suojapuvuissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronan leviämisen ehkäisemiseen tähtäävää karanteenia ei aina noudateta viranomaisten toivomalla tavalla. Taannoin espanjassa todistettiin jokseenkin epätavallista tilannetta määräyksiä rikkoneen surffaajan ansiosta.

Espanjalainen nainen oli päättänyt lähteä maanantaina surffaamaan San Sebastian Zurriolan rannalle positiivisesta koronatestin tuloksesta huolimatta. Viranomaiset lähtivät noutamaan surffaajaa vahvistettuaan hänen sairastaneen covid-19 -tautia. Nainen ei kuitenkaan totellut poliisin kehotuksia lopettaa surffaaminen.

Surffaaja yritti El Pais -lehden mukaan paeta poliiseja, joten hazmat-suojapukuihin sonnustautuneet viranomaiset löivät naisen käsirautoihin ja pidättivät hänet. Välikohtaus ikuistui sosiaalisessa mediassa nopeasti levinneeksi videoksi.