Victoria’s Secretin malli esitteli poveaan paratiisissa – kuvista tihkuu lomatunnelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin mallina vuosien ajan paistatellut Alessandra Ambrosio on jättänyt brändin taakseen, ja mallintöitäkin hän tekee nykyään harvakseltaan. Kameralle poseeraaminen jatkuu kuitenkin edelleen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

😊😉😘⁉️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on viime päivinä lomaillut perheineen Maladiivien hehkuvan auringon alla. 39-vuotias brasilialaismalli on tiuhaan tahtiin jakanut matkaltaan näyttäviä lomakuvia miljoonille seuraajilleen Instagramissa.

Tuoreissa otoksissaan Ambrosio nähdään poseeraamassa paratiisisaariston turkoosissa vedessä valkoisissa ja kullanvärisissä bikineissä. Samalla tähti on päässyt esittelemään ikioman GAL Floripa -uimavaatemerkkinsä malliston tuotteita.

View this post on Instagram

Vamos a la Playa ⁉️🌴☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on