Joan Smalls huvijahdilla – unelmien alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin.

View this post on Instagram

🦁🦁

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Tällä kertaa Joan nähdään sosiaalisen median kuvissaan näyttävästi pienissä biksuissa huvijahdin kannella. Merihenkisissä kuvissa poseeraava mallikaunotar nähdään samalla muissakin hieman vastaavissa kuvissa, joissa hän esittelee upeaa vartaloaan.

Taannoin kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä biksuissa ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti samassa asussa. Hänelle se tuttuun tapaan luonnostuu hyvin.

View this post on Instagram

Mis Pollitos y Yo 🐥 Big Momma & Pusha P

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

View this post on Instagram

Savage Anthem #stayhome Cleaning

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on