Dua Lipa nauttii elämästä Kaliforniassa – biksukuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Dua Lipa jätti taannoin Lontoon nykyisen rakkaansa perässä. Laulaja muutti aurinkoiseen Kaliforniaan, jossa hänen mallina työskentelevä poikaystävänsä Anwar Hadid asuu.

Dua Lipa vaikuttaa nauttivan nykyisestä elämästään Kalifornian auringon alla. Hän on nimittäin jakanut Instagramissa sarjan kuvia, joiden perusteella syksy ei ole vielä saapunut osavaltioon. Otoksissa 24-vuotias tähti nähdään muun muassa poseeraamassa oransseissa bikineissä.

Pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi noussut Dua Lipa julkaisi tänä vuonna tuoreimman Future Nostalgia -albuminsa. Tähti on seurustellut hieman yli vuoden ajan Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljenä tunnetun Anwar Hadidin kanssa.

 

View this post on Instagram

a bloody good time🏜*:・゚✧

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on