Christina Aguileran tyyli ihastuttaa – naisen paita saa jokaiselle hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megaluokan poptähti Christina Aguilera on tunnettu hänen suuresta ja sielukkaasta äänestään, jonka avulla nainen on onnistunut hurmaamaan ihmisiä jo kymmeniä vuosia. Laulajan ensimmäisestä albumista on tullut kuluneeksi jo yli 20 vuotta eikä naisen työtahti näytä tänä aikana hidastuneen lainkaan.

Nyt 39-vuotias Christina Aguilera ihastutti upealla tyylillään, joka levittää hyvää mieltä ympärilleen. Aguilera esitteli Instagramissa faneilleen hauskaa valkoista paitaa, jonka eteen oli luotu pienillä vaaleanpunaisilla kangaslappusilla sydämen muoto. Kangaslaput näyttivät pieniltä muistilapuilta, joihin oli kirjoitettu ilahduttavia viestejä.

Christina Aguilera on aiemmin paljastanut, että hänen uransa alussa häntä yritettiin saada käyttämään taiteilijanimeä oman nimen sijaan. Naisen tuottajat olivat olleet sitä mieltä, että hänen oma nimensä on liian eksoottinen. Naisen upea lauluääni ja tyyli artistina pitivät kuitenkin heti ensimmäisestä kappaleesta lähtien huolen siitä, että tähden nimi jäi heti jokaisen kuulijan mieleen.