Haluatko viettää elokuva- tai sarjailtaa ystävien kanssa etänä? Tällä apuvälineellä se onnistuu

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisiä on koronavirusepidemian myötä kannustettu eristäytymään sosiaalisesti tartuntojen välttämiseksi. Onneksi internet ja sosiaalinen media pitävät huolen siitä, että ystäviin on helppo pitää yhteyttä myös neljän seinän sisällä.

Moni jää epäilemättä kaipaamaan yhteisiä sarja- ja elokuvailtoja ystävien seurassa. Netflix Party -nimisen keksinnön ansiosta myös ne onnistuvat etänä. Kyseessä on Chrome-selaimen lisäosa, joka mahdollistaa elokuva- ja sarjillat ilman fyysistä läsnoloa.

Netlix Party -lisäosan käyttäjien tarvitsee vain avata selaimella video Netflixistä, luoda ystävien kanssa seurue osoiterivin viereen ilmestvällä NP-napilla ja nauttia elokuvailloista. Netflix Partyssä on tietenkin myös ryhmächat joka mahdollistaa elokuvien ja sarjojen kommentoinnin ystävien kesken.