Jessica Edströmin olkain putosi – eikä alla ollut mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista, vaan jopa päinvastoin hänen vietettyään koko kesän Suomessa. Viimeksi kuluneen kesän aikana Jessica on esitellyt upeaa vartaloaan Merenkurkun rantamaisemissa.

View this post on Instagram

Country 🌾 📸 @linus.fi

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Taannoin Jessica poseerasi näyttävästi ilman paitaa ja rintaliivejä lappuhaalareissa. Nyt hänellä on sama asuvalinta, mutta toinen olkain on pudonnut alas ja paljastanut poven. Sosiaalisen median sääntöjä noudattaakseen Edströmillä on käsi povensa edessä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.