Sandra Kubicka bikineissä taivaallinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar.

View this post on Instagram

@eze.wear 👙

A post shared by SANDRA KUBICKA 🇺🇸🇵🇱 (@sandrakubicka) on

Tällä kertaa näyttävä Sandra Kubicka poseeraa tyylikkäissä biksuissa sekä videolla että valokuvassa. Niiden yhteydessä hän kertoo selailevansa vanhoja valokuviaan ja pohtivansa miten onnellinen hän onkaan saadessaan olla kauniissa paikassa rakkaidensa kanssa. Kovista ajoista huolimatta hän saa tehdä mitä rakastaa. Hänen monet malliystävänsä odottavat kotona soittoja.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.