Täytettyjä sieniä voi tehdä myös uunissa – sopivat herkulliselle viikonloppubrunssille

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Täytettyjä herkkusieniä valmistetaan eniten grillikaudella. Suomessa on tapana panna pekoniin käärityn sienen sisälle juustoa. Nyt esittelemme helpon, mutta herkullisen tavan valmistaa täytettyjä sieniä vaikkapa viikonloppuaamiaiselle.

Isot herkkusienet ovat kuin minikokoisia aamiaiskulhoja, joihin voi panna haluamansa täytteet. Delish-sivusto täyttää sienet paistetulla kasvisseoksella, johon tulee valkosipulia, kirsikkatomaatteja, pinaattia ja mausteita. Täyte valmistetaan paistinpannulla.

Suurikokoiset herkkusienet ladotaan uuninpellille ja täytetään paistetulla kasvisseoksella. Sienten päälle rikotaan kananmuna ja kuorrutetaan juustoraasteella. Täytetyt herkkusienet ovat valmiita tarjottaviksi, kun niitä on paistettu puolisen tuntia noin 190-asteisessa uunissa.

How To Make Breakfast Stuffed Portobellos

Move aside bagels! These Stuffed Portobellos mushrooms are the low-carb breakfast you crave. Full recipe: http://dlsh.it/F37ocj0

Publiée par Delish sur Vendredi 24 janvier 2020