Katukissa livahti naisen asuntoon – halusi löytää kodin ennen kuin synnytti pentuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräänä päivänä kun Annelyse oli ollut menossa ulos kodistaan, hän oli kuullut oven takaa kissan maukumista. Kun Annelyse oli avannut ulko-ovensa, suloinen mustavalkoinen kissa oli livahtanut oven raosta asuntoon sisälle. Kissarakkaana ihmisenä nainen ei pystynyt häätämään kissaa, joka selvästi halusi jäädä asuntoon.

Mouseksi nimetystä kissasta kuoriutui rakastava lemmikki jo muutaman päivän aikana. Annelyse kuitenkin huomasi, että kissan vatsa oli alkanut kasvamaan. Hän vei Mousen eläinlääkärin tarkistettavaksi ja sai vahvistuksen omalle epäilylleen. Mouse odotti poikasia.

Ei mennyt aikaakaan kun Mouse eräänä iltana alkoi synnyttämään. Annelyse oli kissan tukena alusta loppuun saakka ja hoiti pentuja siihen asti kunnes ne luovutettiin uusiin koteihin. Mousen nainen päätti kuitenkin pitää itsellään ja hän oli onnellinen myös siitä, että pennut löysivät kodit heidän lähistöllään asuvilta ihmisiltä, minkä vuoksi he pääsevät jatkossakin näkemään pentuja.