Realitykaunotar esitteli kurvejaan – julkaisi kuumat kuvat itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Love Island -realityohjelmasta tutuksi tullut Arabella Chi on alkanut saamaan itselleen melko vakuuttavan seuraajakunnan sosiaaliseen mediaan. Nainen julkaisee usein itsestään seksikkäitä kuvia, joista naisen fanit tuntuvat olevan erityisen mielissään.

Nyt 29-vuotias kaunotar julkaisi kuvia, joissa nainen oli pukeutunut vaaleansiniseen lyhythihaiseen paitaan ja valkoisiin bikinien alaosiin. Kuvissa Arabella Chi esitteli keskivartaloaan sekä takapuoltaan. ”Jokaisen upean naisen takana on hänen takapuolensa”, nainen kirjoitti pilke silmäkulmassa.

Arabella Chi on aiemmin paljastanut julkisuuteen, että hän on antanut pakit One Direction -poikabändistä tutuksi tulleelle Niall Horanille. Chi oli tullut siihen lopputulokseen maailmankuulun poptähden lähestyessä häntä, että Niall Horan on hänelle liian lyhyt. Arabella Chi on itse noin 178 senttimetriä pitkä. Niall Horan on naista viisi senttimetriä lyhyempi, mikä oli kaunottarelle liikaa.