Eva Wahlström yllätti vauvauutisella: ”Räsästä pukkaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Wahlström ilmoitti omalla Instagram-kanavallaan iloisia vauvauutisia. Hän on raskaana ja odottaa lasta miehensä Niklas Räsäsen kanssa. Vauva on avioparin ensimmäinen yhteinen lapsi, mutta heillä on kummallakin edellisistä liitoistaan pojat Leon ja Luda.

Eva Wahlström julkaisi kuvan, jossa nähdään hänen, Niklaksen, Leon ja Ludan jalat. Viereen on asetettuna myös yksi pienempi kenkäpari. ”Räsästä pukkaa”, 39-vuotias Wahlström kommentoi kuvatekstissään perheen iloista uutista. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2016 ja juhli viikko sitten neljättä hääpäiväänsä.

Ammattilaisuransa nyrkkeilijänä tänä vuonna lopettanut Eva Wahlström on viime aikoina keskittynyt taiteen ja huonekalujen tekemiseen. Wahlström on suunnitellut Whiskey Chair -nimeä kantavan lepotuolin, jonka yksinkertaisen kaunis muotoilu näyttää puhuttaneen monia.