Opiskelijan puhelin katosi – löysi sen täynnä apinoiden ottamia selfieitä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apinoiden ja ihmisten samankaltaisuus vaikuttaa ilmenevän myös mieltymyksenä selfiekuvien ottamista kohtaan. Tämän sai huomata eräs malesialainen opiskelija apinoiden varastettua hänen puhelimensa.

Zackrydz Rodzi huomasi lauantai-aamuna älypuhelimensa kadonneen yön aikana, ja epäili sen joutuneen varastetuksi vaikka kotona ei näkynyt merkkejä murrosta. Seuraavana päivänä Zackrydz onnistui paikantamaan puhelimensa läheisestä metsästä soittamalla siihen ja seuraamalla soittoääntä. Opiskelijan yllätykseksi puhelimen valokuvarulla oli täyttynyt apinoiden ottamista kuvista.

Puhelin oli mitä ilmeisimmin päätynyt avoimesta ikkunasta sisään luikkineen apinan mukaan, uutisoi BBC. Läheisessä metsässä asuvat apinat olivat todennäköisesti päätyneet ottamaan selfiekuvia ja videoita tutkiessaan laitetta ja jopa yrittäessään syödä sitä.

 

Assalammualaikum. Alhamdulillah phone saya dah jumpa. Rupanya bukan kena curi dengan pencuri atau toyol ke apa. Ini…

Publiée par Zackrydz Rodzi sur Dimanche 13 septembre 2020