Cardi B haluaa tyttärensä täyden huoltajuuden – Offsetille vinoillaan julkisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin tähtipariskunta Cardi B ja Offset eroavat. Cardi B on toimittanut avioerohakemuksen oikeuteen ja vaatii samalla pariskunnan kaksivuotiaan Kulture-tyttären täyttä huoltajuutta. Papereista selviää, että ero on käynnistynyt jo jonkun aikaa sitten.

Omaisuutta pariskunnan tarvitsee tuskin jakaa, koska molemmat osapuolet ovat rikkaita ja hyvin toimeentulevia. He kuitenkin ostivat vastikään hulppean kartanon Georgian Atlantasta, joten sen kohtalo joudutaan ratkomaan oikeudessa, mikäli pari ei pääse kiinteistön omistajuudesta sopuun, The Blast uutisoi.

Cardi B:n fanit ovat onnellisia, että nainen vihdoin jätti pettäjäaviomiehensä. He ovat kirjoittaneet terveisensä Offsetin sosiaaliseen mediaan: ”No more WAP for you”, viitaten Cardi B:n WAP-nimiseen kappaleeseen. WAP on lyhenne sanoista ”wet ass pussy”, mikä on alatyylinen ilmaisu naisen kostuneista genitaalialueista. Fanit tarkoittavat kommentillaan, että Offsetille ei ole enää tarjolla seksiä ainakaan ex-vaimonsa Cardi B:n kanssa.