Nicole Scherzinger alusvaatekuvassa kuin jumalatar – kuvat vetävät sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Nyt kaunotar julkaisi itsestään tuoreita kuvia, jotka ovat saaneet fanit sanattomiksi.

Nicole Scherzinger julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen selfie-kuvia, joissa nainen on lumoavan kaunis. Tähti poseeraa kuvassa upea pronssin sävyissä hehkuva meikki kasvoillaan ja hiukset kiharrettuina. ”Jumalatar”, eräs fani kommentoi. Myös tähden poikaystävä Thom Evans on kommentoinut kuvaa liekkiemojilla.

Scherzinger oli juuri upealla lemmenlomalla tuoreen sydänkäpysensä kanssa Portugalissa. Laulaja tapasi 35-vuotiaan Thom Evansin The X-Factor -ohjelman kuvauksissa. Thom Evans oli ohjelmassa kilpailijana ja onnistui laulamaan tiensä tuomarina toimineen Scherzingerin sydämeen. Pariskunta on seurustellut julkisesti viime lokakuusta lähtien.

View this post on Instagram

🤍🎀

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on