Uusi TikTok-trendi muistuttaa – pitäkää huolta ystävästä baarissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovellus on ensisijaisesti hauskojen tanssivideoiden kehto. Sovelluksessa on myös paljon kauneuteen ja ruoanlaittoon liittyviä niksejä, joita videoiden kuvaajat jakavat toisilleen. Nyt TikTokissa on lähtenyt leviämään kuitenkin hieman tärkeämpi trendi, joka muistuttaa naisia tarkkailemaan juomiaan baareissa.

Juomien terästäminen on yökerhoissa ja kuppiloissa valitettavan yleinen tapa, jolla useimmiten naispuolinen henkilö tulee huumatuksi ja pahimmassa tapauksessa sen jälkeen seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Nyt uudessa TikTok-trendissä muistutetaan naisia siitä miten he voivat tarjoutua pitämään muiden naisten juomia sillä aikaa kun he käyvät vessassa.

Videot osoittavat, että juomia ei kannata jättää sekunniksikaan puolituttujen haltuun yökerhossa. Eräs sovelluksen käyttäjä jakoi oman kokemuksensa ja kertoi miten hänelle kävi kun hän ystävänsä kanssa antoi kahden tuntemattoman miehen ostaa heille juomat. Nainen päihtyi juomasta niin pahasti, että jo viiden minuutin kuluttua hän makasi maassa. Onneksi naisen ystävä ei juonut omaa juomaansa, minkä ansiosta hän pystyi pitämään huumatusta ystävästään huolta.

@enoughliv

♬ Money Trees – Kendrick Lamar

@solooosteph

This trend is funny, but this issue is serious! #fyp #viral #protecteachother

♬ Money Trees – Kendrick Lamar

@nawal_abdii

I found this funny since I got a gap LMFAOOOOOOOO😭😭 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ

♬ Money Trees – Kendrick Lamar