Miley Cyrusin pikkusisko jakoi rohkean videon – keimaili biksuissa laivan kannella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Noah Cyrus on noussut julkisuuteen kuuluisasta perheestä. Sekä tähden vanhemmat että että sisarukset ovat luoneet uraa niin musiikin kuin televisionkin parissa.

Sisarensa Miley Cyrusin tavoin myös Noah tunnetaan paikoitellen rohkeasta ja jopa uskaliaasta tyylistään. Nyt tähti on kohahduttanut videolla, jossa hän poseeraa valokuvaussessioissa laivan kannella niukoissa bikineissä.

20-vuotias Noah Cyrus avautui taannoin Instagram Livessä kuuluisan isosiskonsa varjossa kasvamisesta. Laulajan mukaan hän joutui sen vuoksi kärsimään muun muassa vihamielisistä kommenteista internetissä. Tunnetun isosiskon lisäksi Noahilla on myös tunnetut vanhemmat, sillä hänen isänsä on countrymuusikko Billy Ray Cyrus ja äiti puolestaan näyttelijä ja tuottaja Tish Cyrus.