Salma Hayek värjäsi hiuksensa vihreäksi – syy selvisi kalenterista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek täytti 2. syyskuuta 54 vuotta. Nainen juhlisti syntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagram-kanavalleen upean kuvan, jossa hän poseerasi mustassa upeassa uimapuvussa ja hameeksi kietaistussa huivissa. Nyt tähti juhli Meksikon itsenäisyyspäivää ja esitteli uutta hiustyyliään sosiaalisessa mediassa.

Meksikon itsenäisyyspäivää juhlistaakseen Salma Hayek oli päättänyt muuttaa hieman hiustyyliään. Nainen esitteli vihreäksi värjätyn hiusten tyven videolla, jossa hän huutaa onnentoivotuksia Meksikolle. Hayek vietti juhlavaa päivää pienen ystäväporukan seurassa.

Juuri vuosia täyttänyt tähti ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista. Salma Hayek on kertonut pitävänsä elettyä elämää lahjana ja olevansa kiitollinen jokaisesta saamastaan vuodesta. Hayekilla on positiivinen suhtautuminen elämään ja spontaanina heittäytyjänä tähti on kykenevä esimerkiksi värjäämään hiuksiaan vihreäksi kuten tuoreelta videolta voimme nähdä.