Sharon Stone paljastaa: ”Ihmiset haluavat yhä nähdä rintani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Sharon Stone lukeutui etenkin 90-luvulla valkokankaan suurimpiin seksisymboleihin, mistä kiitos kuuluu erityisesti eroottiselle trillerille Basic Instinct – vaiston varassa. Särmä ei ole kadonnut vuosikymmenien aikana. Tähti on paljastanut saavansa himokkaita kommentteja edelleen.

View this post on Instagram

“I think you have to choose how you want to age,” @sharonstone tells T&C in the October 2020 issue. “People look at me as a certain thing, and it gets in the way of them casting me as things I could play.” @mrrpmurphy certainly didn’t have that problem when he cast Stone in @ratchednetflix, the thrilling, twisted new series premiering September 18. Stone’s cover shoot, pictured, took place at Dawnridge, the house that serves as her character's home in the series—and the former home of her friend Tony Duquette. At the link in our bio, read more from Stone’s interview with @hunterh. Photography by @michaelmuller7, styling by @paris_libby.

A post shared by TOWN&COUNTRY (@townandcountrymag) on

– Ihmiset haluavat edelleen nähdä tissini. Olen 62-vuotias! Reaktioni on: ”Oikeasti? Aikuistu jo!”, Sharon Stone kertoi Town & Country -lehden haastattelussa.

Tähden mukaan hän ei itse pitänyt itseään koskaan järin seksikkäänä. Hän uskoo Basic Instinct -roolinsa olleen katsojien mielestä seksikäs siksi, että hän flirttaili siinä pimeän puolensa kanssa. Näyttelijä tullaan seuraavaksi näkemään jälleen jännitysroolissa Ryan Murphyn luomassa Netflixin Ratched -sarjassa, jossa hän esiintyy muun muassa Sarah Paulsonin ja Cynthia Nixonin rinnalla.