Realitytähti esitteli muodonmuutostaan – suunnittelee ylellisiä oloasuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen The Only Way Is Essex -realitysarja on tehnyt muun muassa muodokkaasta Gemma Collinsista seuratun julkkiksen kotimaassaan. Kurvejaan rohkeasti esittelevä nainen on aina ollut ylpeä muodokkaasta vartalostaan, mutta nykyään hän kuitenkin esittelee huomattavasti hoikempaa olemustaan sosiaalisessa mediassa.

Gemma Collins on kertonut pudottaneensa yhteensä lähes 20 kiloa. Nyt nainen julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän makoilee sohvalla. ”Olen oma taideteokseni”, Collins kertoo kuvatekstissään. Upeassa kuvassa Collins esittelee myös hopeista oloasua, jonka tähti on itse suunnitellut.

Gemma Collins on alkanut suunnittelemaan oloasuja, jotka hänen mukaansa eivät ole tavallisia oloasuja vaan ylellisiä luksustuotteita. Collins on aiemmin pyytänyt Kim Kardashiania väistymään, koska hän on ottamassa Kardashianin paikkaa. Kardashian on myös suunnitellut Skims-merkkisiä oloasuja, joten Collins on astumassa Kardashianin kanssa kilpailemaan samoista asiakkaista.