Muodonmuutoksen tehnyt Henna Kalinainen: ”Muutamalla perusasialla saa hyvän pohjan elämälleen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Henna Kalinaisen elämä muuttui Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen. Nainen on saavuttanut vuoden aikana terveelliset elämäntavat, solakamman ulkomuodon ja odottaa parhaillaan esikoistaan. Hän suorastaan hehkuu onnea ja elämäniloa.

– Haluan sanoa teille kaikille oikein paljon kiitoksia tsempeistä ja viesteistä. On liikuttavan ihanaa huomata, miten paljon välitätte ja miten oikeasti täällä SoMessakin voi saada positiivista ja kannustavaa palautetta ja hyvän mielen. Olette kaikki ihan superihania ja toivotan kaikille myös hyvää elämää ja vointia jatkossa. Oma matkani alkoi vasta tästä ja jatkuu aina läpi elämän hyvällä reseptillä mitkä Pippa antoi, Henna Kalinainen kertoo Instagramissa.

Hän opetteli syömään ja liikkumaan oikein. Nainen jätti myös alkoholin ja tupakan pois sekä keskittyi parantamaan veriarvojaan. Henna Kalinainen toimii upeana esimerkkinä kaikille elämäntapamuutoksesta haaveileville. Hänen vauvansa laskettu aika on 30. joulukuuta.

– Ohjelmassa nähtiin vain murto-osa siitä mitä kävin matkan aikana läpi, mutta sen voin sanoa, että muutamalla perusasialla saa hyvän pohjan elämälleen ja sitä on helppo noudattaa. Tsemppiä kaikille muutosta kaipaaville. Älä aloita maanantaina. Aloita nyt. Maanantaina voit jo paljon paremmin.

View this post on Instagram

Haluan sanoa teille kaikille oikein paljon kiitoksia tsempeistä ja viesteistä. On liikuttavan ihanaa huomata, miten paljon välitätte ja miten oikeasti täällä SoMessakin voi saada positiivista ja kannustavaa palautetta ja hyvän mielen. Olette kaikki ihan superihania ja toivotan kaikille myös hyvää elämää ja vointia jatkossa. Oma matkani alkoi vasta tästä ja jatkuu aina läpi elämän hyvällä reseptillä mitkä Pippa antoi. Ohjelmassa nähtiin vain murto-osa siitä mitä kävin matkan aikana läpi, mutta sen voin sanoa, että muutamalla perusasialla saa hyvän pohjan elämälleen ja sitä on helppo noudattaa. Tsemppiä kaikille muutosta kaipaaville. Älä aloita maanantaina. Aloita nyt. Maanantaina voit jo paljon paremmin 🥰 #oletmitäsyöt @mtv3suomi

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on