Kim Kardashian julkaisi 14 vuotta vanhan kuvan – vain Kourtney näyttää enää samalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheestä jokainen kaunotar on vuosien varrella muuttunut ulkonäöltään melko paljon. Naiset näyttävät hyvin erilaisilta nyt kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten. Nyt Kim Kardashian julkaisi hänestä, Khloesta ja Kourtneysta napatun kuvan, joka todistaa tämän asian.

Kim Kardashian julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän, Khloe sekä Kourtney poseeraavat ilmeisesti jahdin kannella. Kaunottarilla on kuvassa yllään bikinit ja jokainen heistä näyttää upealta. Kommentoijat ovat kuitenkin huomauttaneet, että naiset näyttävät melko erilaisilta nykyään. 

Kuva on otettu vuonna 2006, minkä jälkeen etenkin Khloe ja Kim ovat käyneet kauneuskirurgin vastaanotolla melko ahkerasti. Eräs fani huomauttaakin, että Kourtney on heistä ainoa, joka vielä näyttää lähes samalta kuin 14 vuotta sitten. Toinen kommentoi, että Kim Kardashianilla oli aiemmin isältään peritty nenä, joka on sittemmin epäilysten mukaan leikattu kapeammaksi.