Saran Underwoodin povi varasti huomion paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan erityisesti ulkoilun ystävänä, joka viettää paljon aikaa luonnon parissa asuntoautossaan ja mökissään.

Tällä kertaa sosiaalisen median kuuma kaunotar nähdään poseeraamassa kirjaimellisesti paratiisissa, sillä hänen kuvansa on kuin suoraan matkailumainoksesta. Todennäköisesti kuva on ikuistettu jo aiemmin, sillä viime aikoina julkkiskaunottaret eivät ole juuri päässeet maailmalla lentelemään. Kuvansa yhteydessä Sara toteaakin haluavansa tuoda aurinkoa seuraajien aikajanoille.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.