Seksuaaliterapeutti vinkkaa: Tällainen musiikki voi parantaa seksielämää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Eräässä perheessä tiedetään illan johtavan seksiin, kun isäntä panee Barry Whitea soimaan. Musiikin avulla on helppo kommunikoida ja virittää tietynlaista tunnelmaa. Tanssiminen luo läheisyyttä ja rytmi saa kehon liikkumaan.

Kaalimato.comin tekemän kyselyn mukaan noin puolet suomalaisista kuuntelee musiikkia seksin aikana. Suosituin seksimusiikin genre on pop. Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen on nyt vinkannut viisi syytä, miksi musiikki voi tehdä seksistä parempaa.

1. Musiikki voi nostattaa omia ja kumppanin seksihaluja.

2. Musiikilla voi luoda halutunlaista tunnelmaa seksihetkeen.

3. Musiikki tahdittaa seksiä ja auttaa pitämään rytmin. Joillekin musiikki voi myös auttaa olemaan paremmin läsnä hetkessä.

4. Voit huoletta pitää ääntä.

5. Musiikkiin liitetään herkästi muistoja – se tekee intiimistä hetkestä ikimuistoisen.