Chrissy Teigenin kolmas raskaus on vaikeampi – määrättiin vuodelepoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt neljävuotias Luna ja kaksivuotias Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen on rakastanut raskaana olemista niin paljon, että hän aiemmin jopa vitsaili siitä, että hän voisi ryhtyä sijaissynnyttäjäksi. Lunan ja Milesin kohdalla raskaudet olivat 34-vuotiaalle tähdelle helppoja, mutta nyt kolmas raskaus näyttääkin olevan hieman vaikeampi.

Mallikaunotar kertoi omassa Instagram-tarinassaan, että hänen pitää tällä hetkellä olla vuodelevossa. Nainen oli aiemmin ajatellut, että vuodelepo tarkoittaa sitä, että hänen pitää ottaa rauhallisesti ja lepäillä sohvalla. Nyt hän on kuitenkin saanut lääkäriltään tarkat ohjeet, joiden mukaan tähti ei saa yksinkertaisesti poistua sängystä kuin aivan välttämättömimpien tarpeiden tekemistä varten.

Chrissy Teigen kertoo nyt viimein ymmärtävänsä kaikki niitä naisia, jotka ovat valittaneet raskaudesta ja siitä miten vaikeaa raskausaika voi olla. Teigen voi kuitenkin itse tällä hetkellä hyvin ja on hyvin onnellinen siitä, että saa kantaa kolmatta lasta perheeseensä.