Demi Rose paljasti upeiden jalkojensa salaisuuden – kurvit kuntoon selluliittihoidoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 24-vuotias nainen on hyvin tunnettu juurikin hänen kurveistaan ja tiimalasivartalostaan, joka on jättänyt jo Kim Kardashianinkin taakseen.

Nyt Demi Rose päätti paljastaa seuraajilleen millaisilla keinoilla hän pitää huolta kehostaan. Nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan videoita, joissa nähdään miten tähti makasi vatsallaan hoitopöydällä. Demi Rose kertoi käyvänsä säännöllisesti selluliittihoidossa, jossa hänen jalkojensa ja takapuolensa aluetta hierottiin.

Tähti on tehnyt itselleen omaisuuden sosiaalisessa mediassa mainostaessaan seuraajilleen yhteistyökumppaneidensa alusvaatteita ja uima-asuja. Sen vuoksi Demi Rose haluaakin pitää hyvää huolta siitä, että hänen vartalonsa on aina valmiina kuvauksiin.