Linnanmäen Valokarnevaali on peruttu – siirtyy ensi vuoteen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jo perinteeksi muodostunut Linnanmäen Valokarnevaali on peruttu tältä vuodelta. Tapahtumaa on järjestetty 14 vuotta. Valokarnevaalia juhlitaan jälleen ensi vuonna.

– Linnanmäen kauden päättävä Valokarnevaali on perinteisesti houkutellut runsaasti asiakkaita ihastelemaan valojen väriloistoa pimenevinä syysiltoina sekä nauttimaan huvilaiteajeluista värikkäiden valojen lomassa. Vallitsevan poikkeustilanteen johdosta Linnanmäen Huvipuisto on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää 15. Valokarnevaalin seuraavalle vuodelle. Näin ollen Linnanmäen huvikausi 2020 päättyy sunnuntaina 27. syyskuuta, huvipuistosta tiedotetaan.

Linnanmäen huvipuistokausi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen. Kausi aloitettiin seitsemän viikkoa myöhässä, uudenlaisin järjestelyin koronaviruksen vuoksi. Valohahmoja voi kuitenkin nähdä Linnanmäellä päätösviikonloppuna.