90 Päivää morsiamena -tähti pidätettiin – saatetaan karkottaa maasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -televisiosarjan tähti Larissa Lima pidätettiin äskettäin Yhdysvaltojen maahanmuuttoviranomaisten toimesta. Nyt naista uhkaa maasta karkoittaminen.

Osa ihmisistä veikkasi ensin, että Larissa Liman pidätys oli ainoastaan julkisuustemppu. Nyt TMZ on kuitenkin saanut käsiinsä viralliset paperit pidätykseen liittyen ja maahanmuuttoviranomaiset voivat harkita Larissa Liman karkottamista Yhdysvalloista.

Larissa Lima nousi julkisuuteen sarjan viidennellä tuotantokaudella Colt Johnsonin brasilialaisena tyttöystävänä. Nyt neitokainen on käynyt läpi sarjan kauneusleikkauksia ja aikoo valloittaa maailmaa uuden ulkonäkönsä avulla. Hän seurustelee nykyisin Eric Joseph Nicholsin kanssa. Nainen teki äsken esiintymisen kameratyttösivusto CamSodan alusvaatemallina.