Isä rakensi lapsilleen leikkipaikan – villieläimet saapuivat leikkimään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs perheenisä päätti eräänä päivänä alkaa rakentamaan ulos lapsiaan varten hauskaa leikkipuistoa. Mies rakensi leikkimökin, vei paikalle leluja, pienen trampoliinin ja paljon hauskaa tekemistä. Pian mies saikin huomata, että lapset eivät olleet ainoita, jotka leikkipaikalla viihtyivät.

Ensimmäisenä miehen asentamaan kameraan tallentui näky, jossa iso kärppäperhe saapui paikalle leikkimään. Ne näyttivät rakastavan leluja ja etenkin trampoliinia, jonka päällä pikkuiset kävivät venyttelemässä. Myöhemmin myös peurat ja jänikset saapuivat paikalle katsomaan mitä ulos oli rakennettu.

Yöllä leikkipuistoon saapui vierailulle myös kettu, mäyrä, pöllö ja monia muita pieniä villieläimiä. Perheen hauskaksi perinteeksi alkoikin pian muodostumaan se, että he pääsivät joka päivä katsomaan valvontanauhoilta mitä hauskaa lähistöllä liikkuvat eläimet olivat öisin leikkipaikalla keksineet.