Marika Fingerroosin asuvalinta ei jättänyt miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Kesällä hänet nähtiin usein vähäpukeisena, mutta syksyn tullen tilanne on ymmärrettävästi hieman muuttunut.

Tällä kertaa Marika Fingerroos poseeraa someseuraajilleen poikkeuksellisesti täysissä pukeissa, mutta hänen asuvalintansa on kuitenkin varmistanut näyttävän otoksen varsinkin mieskatsojille. Marikan nahkatakin alla on nimittäin musta toppi, jossa on hyvin antava kaula-aukko ja tulos sen mukainen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.