Kourtney Kardashianin fanit kritisoivat: ”Miksi 41-vuotias uima-altaalla 19-vuotiaan kanssa?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ystävystynyt nuoren TikTok-tähden kanssa. Kourtney on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa 19-vuotiaan Addison Raen kanssa, ja naiset näyttävätkin olevan jo hyvin läheisiä suuresta ikäerostaan huolimatta. Nyt tämä on alkanut ihmetyttämään Kardashianin faneja.

Addison Rae on esiintynyt jo moneen kertaan Kourtney Kardashianin sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi Rae on vieraillut Kardashianin Poosh-hyvinvointisivuston videoilla ja Kourtneyn lapset ovat myös vierailleet nuoren tähden TikTok-kanavalla. Addison Rae ja Kourtney Kardashian ovat kesän aikana nauttineet yhteisestä ajastaan etenkin bikineissä uima-altaalla.

Nyt Kourtney Kardashianin fanit ovat alkaneet ihmettelemään seksikkäitä kuvia, joita Kardashian julkaisee nuoren naistähden kanssa. ”41-vuotias hengailee uima-altaalla 19-vuotiaan kanssa”, erään bikinikuvan kommenttikentässä todetaan. Toinen kommentoija kuvaili ystävyyttä oudoksi. Tähän Kardashian kuitenkin vastasi vain kysymällä olisiko kommentoijalla parempia ehdotuksia ajanviettopaikaksi kuin uima-allas.

View this post on Instagram

🧜🏼‍♀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Two more days of summer.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on