Mandy Moore odottaa esikoistaan – poika tulossa ensi vuoden alussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja laulaja Mandy Moore meni kihloihin Taylor Goldsmithin kanssa kolme vuotta sitten seurusteltuaan miehen kanssa kaksi vuotta. Marraskuussa 2018 pariskunta meni naimisiin ja nyt onnellinen aviopari on ilmoittanut odottavansa perheenlisäystä.

This Is Us -hittisarjassa näytellyt Mandy Moore odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan Taylor Goldsmithin kanssa. ”Poikavauva Goldsmith tulossa aikaisin vuonna 2021”, Moore paljasti Instagram-kuvassaan. Kuvassa nainen poseerasi miehensä kanssa hymyillen ja esitteli jo pyöristynyttä raskausvatsaansa. Mandy Moore on ollut hyvin innoissaan uutisista ja vastaanottanut useilta julkkiksilta sosiaalisen median välityksellä suloisia onnentoivotuksia.

36-vuotias Mandy Moore oli aiemmin naimisissa muusikko Ryan Adamsin kanssa vuodet 2009-2016. Pariskunta ei kuitenkaan tehnyt yhdessä lapsia seitsemän vuoden liiton aikana. Myöhemmin Mandy Moore on myös paljastanut Adamsin käyttäneen henkistä väkivaltaa häneen ja olleen hyvin manipuloiva.

View this post on Instagram

Baby Boy Goldsmith coming early 2021 💙

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on