Sistine Stallone tyylikkäissä biksukuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sistine Stallone on Hollywood-tähti Sylvester Stallonen ja amerikkalaismalli Jennifer Flavinin tytär. Hän on seurannut äitinsä jalanjälkiä ja luomalla itsekin näyttävää uraa mallina.

Sistine Stallone tunnetaan myös ahkerana Instagramin käyttäjänä. Nyt 22-vuotias julkkisperheen keskimmäinen tytär on kerännyt katseita ja tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa jaettuaan kuvia, joissa hän poseeraa kameralle kirkkaan värisissä bikineissä.

Vaikka Sistine Stallone tunnetaan parhaiten muun muassa Chanelin muotinäytöksissä nähtynä mallina, on hän kokeillut siipiään myös näyttelijänä. Tähti on näytellyt haitrillerissä 47 Meters Down: Uncaged ja tulevassa jännityselokuvassa Midnight in the Greengrass, jossa nähdään myös Bruce Willis, Megan Fox ja Machine Gun Kelly.

 

View this post on Instagram

🦎😼

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on