Jumalainen kaunotar Brooke Shields uimapuvussa – saa yhä miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun tunetuimpiin huippumalleihin lukeutuva Brooke Shields on osoittanut olevansa edelleen upea ilmestys. Tähti jakoi Instagramissa kuvia, jotka on ottanut toinen pitkän linjan supermalli.

Tuoreissa otoksissa Brooke Shields nähdään poseeraamassa kameralle mustissa uima-asussa viettelevissä tunnelmissa. Kuvat otti hänen ystävänsä, itsekin edelleen näyttävissä kuvissa usein nähtävä tanskalainen malli Helena Christensen.

Brooke Shieldsillä on takanaan pitkä ura mallina, sillä se alkoi hänen ollessaan vasta pieni lapsi. Kuuluisuuteen nykyään 55-vuotias tähti nousi teini-ikäisenä 1980-luvulla. Shields tunnetaan myös näyttelijänä, ja hänet on nähty elokuvissa sekä tv-sarjoissa kuten Sininen laguuni, Hei, olen Susan, Kova laki: Erikoisyksikkö ja Jane the Virgin.