Ed Sheeran on upporikas poptähti – omistaa 24 asuntoa, kartanon ja ravintolan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpien muusikkojen joukkoon lukeutuva Ed Sheeran paljasti taannoin saaneensa tyttövauvan yhdessä vaimonsa Cherry Seabornin kanssa. Ed Sheeran jäi ennen lapsensa syntymää tauolle konserttikiertueeltaan ja onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kiinteistöjen ostamiseen.

Ed Sheeran on ennen julkisuutta ollut vuosina 2008-2010 jopa niin rahaton, että hän on joutunut elämään kodittoman miehen elämää. Asia onkin korjaantunut viime vuosina, ja tällä hetkellä tähti omistaakin jo 24 asuntoa, jotka ovat kerros- ja paritaloasuntoja ympäri Lontoota ja sen lähiseutua. Näiden lisäksi tähdellä on myös omakotitaloja, suuria kartanoita ja Bertie Blossoms -niminen ravintola.

Ed Sheeranin omaisuuden arvoksi on arvioitu noin 217.000.000 euroa. Sheeran on ostanut The Sun -sivuston mukaan jokaisen asuntonsa suoraan ja maksanut heti siitä koko summan, minkä vuoksi miehellä ei ole lainkaan lainoja. Muusikko ei ole halunnut olla velkaa pankeille, minkä vuoksi hän on hankkinut uusia kiinteistöjä aina sitä mukaa kun hän on kokenut siihen pystyvänsä.