Pako-hittisarja on saamassa jatkoa – päätähti Dominic Purcell vihjasi suunnitelmista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Pako, eli Prison Break -sarjassa seurattiin syyttömänä kuolemaan tuomittua Lincoln Burrowsia ja hänen veljeänsä Michaelin yrityksiä pelastaa hänet. Sarja sai vuosien tauon jälkeen kuudennen tuotantokauden vuonna 2017.

Pako-fanit ovat toivoneet sarjalle viidennen tuotantokauden jälkeen jatkoa, mutta toistaiseksi vankilasarjan rintamalla on ollut hiljaista. Nyt sarjassa yhtä päätähdistä, Lincoln Burrowsia, esittävä Dominic Purcell on kuitenkin vihjannut kuudennen tuotantokauden olevan tulossa. Tähti käsitteli kryptisessä Instagram-julkaisussaan erilaisia huhuja, joista yksi liittyi sarjan tulevaisuuteen.

– Huhu numero 3: Tuleeko Pako-sarjan kuudes kausi toteutumaan? Kyllä…, Purcell paljasti.

Pako-sarjaa tehtiin alun perin neljän tuotantokauden verran vuosina 2005-2009. Vuonna 2017 sarjalle tehtiin yhdeksästä jaksosta koostunut viides tuotantokausi. Pakoa on esitetty Suomessa MTV3 ja Fox -kanavilla.