Hengenvaarallisesti lihava -sarjan potilas menehtyi – ei saanut ahmimistaan kuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella esiintyvä Coliesa McMillian on kuollut 41-vuotiaana. Hän painoi 291,66 kiloa tohtori Younan Nowzaradanin vastaanotolle mennessään.

Yhdysvaltojen Lousianassa asunut Coliesa McMillian yritti saada apua sairaalloiseen lihavuuteensa. TMZ-lehden mukaan naisen kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta hän oli saanut aiemmin sydänkohtauksen. Syömishäiriö oli seurausta elämän traumaattisista kokemuksista.

Naisen sydänkohtausta ei voitu taannoin hoitaa hänen suuren kokonsa vuoksi. Hänellä oli neljä lasta. Coliesa McMillian sanoi sarjassa, että jos hän ei pysty laihduttaa, tulee hän todennäköisesti kuolemaan pian ylipainonsa vuoksi. Näin myös kävi.