Kim Kardashian huolestui Kris Jennerin viestistä: ”Minä kirjaudun vieroitushoitoon”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjaa seuranneet tietävät, että perhe rakastaa erilaisten pilojen tekemistä toisilleen. Naamiointileikit ovat tuttua puuhaa ja sisarukset näkevätkin yleensä hyvin paljon vaivaa jekkujensa eteen. Tällä kertaa perheenäiti Kris Jenner oli pilan takana.

Kris Jenner nauttii kotonaan satunnaisten drinkkien tekemisestä ja toisinaan viinilasillisesta hulppealla terassillaan. Nyt 64-vuotias Jenner päätti juksata vanhinta tytärtään Kim Kardashiania kertomalla, että hänellä on alkoholiongelma. Kris Jenner aikoi passittaa itsensä vieroitushoitoon.

Kris Jenner ilmoitti Kim Kardashianille kirjautuvansa itse vieroitushoitoon alkoholiongelmansa vuoksi. Jenner kertoi sammuneensa humaltuneena roskakoriin. Kim Kardashian löi heti luurin äitinsä korvaan ja alkoi pommittamaan sisarusten omaa ryhmäviestiketjua. 39-vuotias tytär oli hyvin huolissaan äidistään, mutta tämä näytti vain huvittaneen pilassa mukana ollutta Khloe Kardashiania.

View this post on Instagram

Tonight!!! All new KUWTK @ 8/7c on E!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on