Demi Lovaton ex-kihlattu luki erostaan lehdestä – luuli parin olevan yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato hehkutti kesällä kerrankin aidolta tuntunutta rakkauttaan ja hän kihlautui nopealla aikataululla näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Äsken lehdissä kuitenkin uutisoitiin pariskunnan erosta. Ehrich ei tosin tiennyt asiasta itse mitään.

– Kuvitelkaa, että saatte tietää parisuhteenne tilanteen lehtien sivulta. Etenkin, kun olet keskellä kuvauksia näyttelemässä elokuvassa, mikä kertoo ihmisiä auttaneesta kristitystä pastorista. Jumalan siunausta kaikille, Max Enrich kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Viime viikolla kerrottiin, että 28-vuotiaalla Demi Lovatolla ja hänen 29-vuotiaalla kihlatullaan Max Ehrichilla on ollut vaikeuksia saada parisuhteensa toimimaan. Demi Lovato oli vähällä menehtyä kaksi vuotta sitten otettuaan tappavan määrän fentalyynia. Hänen on kerrottu toipuneen yliannostuksesta.

https://www.instagram.com/stories/maxehrich/2406183301663892865/