Video: Koira auttoi umpihumalaisen naisen nukkumaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uskollisista lemmikeistä voi olla apua arjessa odottamattomillakin tavoilla. Taannoin eräs brittiläinen nainen sai huomata koiransa auttaneen häntä yön humalaisina tunteina.

Hannah Quintus oli saapunut yöllä kotiinsa umpihumalassa, pystyen hädin tuskin kävelemään. Naisen Jax-nimisen kultaisennoutajan auttamisvaistot olivat mitä ilmeisimmin heränneet. Kodin turvakameran ikuistamalla videolla koira näyttää nimittäin ohjaavan ja auttavan Hannahin sänkyyn.

Hannah kertoo Daily Star -lehdelle olleensa yllättynyt katsellessaan videota selvin päin. Naisen mukaan hänen ja Jaxin side syntyi miltei heti, ja koira siunaa hänen jokaista päiväänsä koomisella persoonallaan. Hän kuvailee Jaxia myös erittäin ihmisläheiseksi lemmikiksi.