Vedonlyönti: Suomalaiset uskovat Donald Trumpin voittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa käytävä presidentinvaalitaisto on kiihtynyt. Nykyinen presidentti Donald Trump taistelee voitostaan Joe Bidenin kanssa. Kansainvälisen peliyhtiön tilastot kertovat, miten eri Euroopan maissa on lyöty vetoa Yhdysvaltojen presidentinvaalin voittajasta.

Maalis-syyskuun vetojen perusteella suomalaiset uskovat Donald Trumpin voittoon Yhdysvaltojen presidenttikilvassa. Suomalaisista vedonlyöjistä 58 prosenttia on laittanut rahansa Trumpin voitolle ja 42 prosenttia vastaehdokas Joe Bidenille. Myös muissa Pohjoismaissa uskotaan Trumpin voittoon.

Sen sijaan Isossa-Britanniassa ja Saksassa uskotaan Joe Bideniin, vaikkakin niukalla vedonlyönnin prosenttiosuudella. Koko maailman vetotilastoja katsottaessa Donald Trump on yhä vedonlyöjien lievä ennakkosuosikki, prosentein 52–48. Yhdysvaltain presidentinvaaleissa käytiin tällä viikolla ensimmäinen suora TV-väittely Clevelandissa, Ohiossa.