Fleetwood Mac -skeittarista tuli viraalitähti – hänelle satelee rahalahjoituksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalitähteyden saavuttamiseen ei aina tarvita tarkkaan etukäteen suunniteltua tai maailmaa mullistavaa sisältöä. Joskus yksinkertaiset hyvänmielen videot voivat nousta maailmanlaajuisiksi hiteiksi, kuten TikTok-käyttäjä Nathan Apodacan tapauksessa.

Apodaca jakoi TikTokiin videon, jossa hänet nähdään skeittaamassa ja juomassa mehua Fleetwood Mac -yhtyeen vuoden 1977 Dreams -hitin soidessa taustalla. Videosta tuli viraalihitti erityisesti sen leppoisan tunnelman vuoksi. Videon ansiosta myös Fleetwood Macin kappaleen suoratoistot nousivat räjähdysmäisesti Spotifyssä, nostaen sen palvelun 200 soitetuimman kappaleen listalle.

Video jaettiin uudelleen muun muassa Fleetwood Macin Twitter-tilillä, jossa yhtye paljasti rakastavansa sitä. Nathan Apodaca on myös TMZ-sivuston mukaan saanut videon leviämisen jopa 10 000 dollarin edestä rahalahjoituksia. Apodaca paljasti aikovansa ostaa rahoilla uuden asuntoauton ja lahjoittamalla 5 000 dollaria äidilleen.